Wie zijn we? 

Made is een design en innovatie studio die bestaat uit een team van 12 designthinkers. We helpen onze klanten te groeien en streven naar een maximale kwaliteit voor de eindgebruiker.

We voelen ons als team uitgedaagd om ons in dit project te smijten! Het feit dat er zowel menskundige, procesmatige, interieur en digitale facetten in samenkomen maakt het zo boeiend. Wat we samen zullen doen zal dagdagelijks een zeer directe impact hebben op de medewerkers en de bewoners van de stad.


We geloven dat er een enorme stap voorwaarts gezet kan worden binnen dit project. Er is zeker ruimte voor optimalisatie en innovatie. Bovendien is er de wil om er samen mee aan de slag te gaan, hoewel misschien niet iedereen staat te springen om z’n vertrouwde omgeving te zien veranderen. Het is aan ons als projectteam om iedereen te engageren en te motiveren om mee op de kar te springen en om te tonen dat we luisteren naar wat er gezegd wordt en dat input vanuit de werknemers impact heeft op het eindresultaat! Made zal zich opstellen als creatieve katalysator. We willen het beste in mensen naar boven brengen door dit project goed te faciliteren en te modereren.

 

De Made gezichten

Als je ons ziet rondlopen in het gemeentehuis of rondom, aarzel niet om ons aan te spreken of om een babbeltje te slaan.

Thijs.jpg
index-collection-read-me-2.jpg

Thijs Van de Broek

Thijs is innovatie consultant & User Centred Researcher bij Made. Hij heeft 5 jaar ervaring met verschillende human centred service innovatie trajecten. Thijs is de contactpersoon met Asse.

Timothy Macken

Timothy is co-founder & director van Made. Hij heeft 9 jaar ervaring met creatieve en strategische leiding van design & innovatie trajecten voor merken in de Belgische economie. Timothy is erkend designer en service-designer bij Design Vlaanderen.

 

Anthony Lamont

Anthony is de creatieve duizendpoot bij Made. Hij zal vooral achter de schermen meewerken aan het Made in Asse project. Daarnaast geeft Anthony ondersteuning tijdens de workshops.

paul.jpg

Paul Castelijns

Paul is systeemtheoretisch psychotherapeut bij Interactie-Academie. Hij neemt de leiding in de medewerker workshop en bewaakt de 'stem van de burger' tijdens het project.